субота, 26 червня 2021 р.

 #Леся_Українка #150імен #ЛесяУкраїнка150років #14_томів_Лесі

✅🙂📚Перше повне нецензуроване видання творів Лесі Українки у 14-ти томах отримала КЗ "Ходорівська міська публічна бібліотека" завдяки Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці. Чудова програма поповнення фондів. Кожна книжка - гідне вшанування творчості видатної поетеси України.
✅Особливо цікаво читати її листування.
✅✅✅220 бібліотек по всій Україні отримали 1312 комплектів 14-томника мисткині. Це стало можливим завдяки партнерській співпраці трьох організацій: Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти, Нової пошти та Українського інституту книги.
Організував та координував процес підготовки та видання повного нецензурованого академічного зібрання творів Лесі Українки в 14 томах Український інститут книги за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. У підготовку та друк видання інвестовано понад 6,2 млн гривень. Особливість видання — увага до рукописів та чернеток класикині, на відміну від попереднього видання ще радянського часу.
На зображенні може бути: книга
Подобається
Коментувати
Поширити

пʼятниця, 25 червня 2021 р.

 #Літо_у_розпалі

"🇺🇦Конституція🇺🇦 як компас. Бо у ній про те, хто ти як особистість і хто ми як народ на карті світу, яка наша точка відліку і який керунок маємо обрати, щоб іти у правильному напрямку."
Флешмоб "Мир над Україною" у КЗ "Ходорівська міська публічна бібліотека" до 25-ї річниці Коституції України🇺🇦.😀🇺🇦






 #Літо_у_розпалі

#Книжковий_джем

Триває конкурс на найкращого помічника бібліотекаря у КЗ "Ходорівська міська публічна бібліотека".
Любі наші друзі, любимо Вас🥰 та чекаємо у нашій бібліотеці 😀📚.