середа, 8 липня 2020 р.

Володимир Лис – автор, який створює історії та долі людей. Людей, які близькі серцю, простих українців, селян. Тим самим зароджує у свого читача зерно любові до України💙💛.
"Століття Якова" - найкращий роман десятиріччя; короноване слово, яке вразило літературну Україну!👏
Книга📖 — своєрідний епос-біографія одного поліського українця, який за свій столітній вік пережив п’ять держав. Доживши до держави Україна, він опинився перед лицем і родинної, і національної драми, яка була запрограмована катастрофами XX століття.
Остання мрія Якова – зустріти своє століття в колі родини👪. А ще отримати прощення за гріхи, які скоїв за життя. А потім, як і кожна людина заплатив за свою помилку – вічним душевним болем😐. Хоча, незважаючи ні на що, він залишився людиною, яка завжди готова допомогти ближньому👍.
В юні роки Яків покохав, але зазнав болю, бо був іграшкою для коханої, яка зрадила його почуття, розбила серце💔. І це кохання мало вплив на все його життя. Та він навчився любити і порятував своєю любов’ю душу Зосі - коханої жінки👩, яка зневажала себе, впала на самісіньке дно, але знайшла в собі сили перекреслити минуле: стати доброю матір’ю, дружиною та невісткою. Прагнув порятувати життя своїм рідним та відчути, що таке щастя😊. Зрештою Господь почув молитву Якова: він помре зі спокійною душею та не на самоті...
У 2016 році за романом Студією 1+1 знято однойменний серіал🎥 "Століття Якова".
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар