вівторок, 26 травня 2020 р.

#КнигуХочешПочитати#
Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати
"Фелікс Австрія" – другий роман української письменниці, перекладачки та публіцистки Софії Андрухович (дочки письменника Юрія Андруховича), який вперше побачив світ 2⃣0⃣1⃣4⃣ року. Книжка стала справжнім бестселером в Україні.
Твір перекладено німецькою, польською, чеською, угорською, хорватською, французькою мовами; книжка📖 стала лауреатом багатьох українських та закордонних премій та отримала чимало відзнак та нагород🏆.
Станіславів кінця ХІХ – початку ХХ століття. Звичайне місто на кресах "щасливої Австрії"🌇, в якому живуть, страждають, нероздільно закохуються, захоплюються наукою і шарлатанськими виступами всесвітньо знаних ілюзіоністів, розважаються на балах і карнавалах🎉, ходять на шпацер і ховають таємниці у різьблених комодах. І на тлі епохи, яка для нащадків щораз більше обростатиме міфами про ідеальне життя, – долі двох жінок👩, що переплелися так тісно, як стовбури дерев – у нерозривному зв’язку🔁, який не дає ні жити, ні дихати, ні залишитися, ні піти.
Екранізовано у 2⃣0⃣2⃣0⃣ році! За книжкою "Фелікс Австрія" знято🎥 повнометражний фільм "Віддана", який стартував в українському прокаті з 1⃣6⃣ січня.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар