четвер, 14 травня 2020 р.

#КнигуХочешПочитати#
Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати
Андрій Кокотюха є одним із талановитих письменників сучасної української літератури. Його книга📖 "Називай мене Мері" аж ніяк не дасть нудьгувати, бо вир подій, які тут відбуваються, поглине весь вільний час.
Олег Кобзар, колишній поліцейський👮, ветеран війни на Донбасі переживає особисту світоглядну кризу. Він працює приватним таксистом🚕, удень завантажує себе роботою, ночами багато п’є🍺.
Якось дощової березневої ночі Кобзар знайомиться у барі з дівчиною👩, яка називає себе Мері. Вона просить чоловіка про допомогу, але вперто не каже, хто і що їй загрожує😒. Кобзар приводить дівчину до себе в холостяцьку квартиру. Прокинувшись ранком, він бачить поруч із собою мертве тіло Мері, а на собі – її кров😣. Так Олег опиняється поза законом, адже його підозрюють не в одному жорстокому вбивстві, а цілій серії😮.
Його оголошено в розшук, ще й полюють убивці, яких направляє невідома і жорстока рука👊. Тільки здаватися — не в правилах Кобзаря. Врятувати власне життя і знайти справжнього вбивцю йому допомагає слідча👩 Віра Холод — єдина, хто вірить в непричетність Олега і готова навіть порушити правила, аби відновити справедливість. У Кобзаря лишилося мало часу, щоб знайти справжнього маньяка...
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар