вівторок, 26 травня 2020 р.

#КнигуХочешПочитати#
Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати
Мирослав Дочинець - це великий автор, творами якого зачитуються багато людей. Працює в філософсько-психологічному напрямку. Його книги📚 стають бестселерами не тільки в Україні, але й за кордоном.
"Криничар" - кілька разів закільцьована історія хлопчика-сироти👦, котрий народився у XVIII столітті й попри несприятливі умови став блискучим майстром (копав криниці), другом собак🐶, знавцем тогочасної науки, добрим та великодушним багатієм💰, меценатом рідного міста і взагалі супергероєм у всіх можливих сферах, а тепер оповідає про все це у власному щоденнику📖.
"Читаєш цю книжку – і наче заживаєш вітаміни для розуму і душі😊. Це не тільки своєрідний посібник життєвого успіху, але й проникливий інструмент народження самосвідомості" , - зауважив відомий письменник-дисидент Ігор Калинець.
Криничар узяв від землі силу💪, а від Неба духовність😇 і навчає цьому людей, рішуче міняє їх, а з ними й довколишній світ. Своїм життям він відкриває читачеві дві найголовніші принади – свободу від страху і свободу від злиднів. До того ж, ділиться секретами "робити" гроші💵 і мудро розпоряджатися ними. Просто і навдивовижу переконливо. І без містики😉.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар