вівторок, 26 травня 2020 р.

#КнигуХочешПочитати#
Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати
Василь Шкляр - один із найвідоміших сучасних українських письменників, який вважається "батьком українського бестселера"👍.
"Ключ" – це перший твір письменника після тривалої десятилітньої паузи. Роман писався в 1⃣9⃣9⃣8⃣ році, після того як автор попав в реанімацію зі смертельним діагнозом😰, проте вижив і після місяця в реанімації, ще в лікарні🏥 почав писати книгу📖, яка зразу ж здобула популярність в українського читача. Та краще, аніж історія створення "Ключа", може бути тільки сюжет твору😉.
В центрі уваги опиняється журналіст і філолог📝 Андрій Крайній. Він шукає собі помешкання і начебто знаходить доволі привабливий варіант. На вулиці Рогнідинська зовсім незнайомий чоловік👨 пропонує хлопцеві орендувати таку собі квартиру №1⃣3⃣. Головний герой заселяється в помешкання і все наче добре, та незнайомець не приходить за квартплатою. Що сталося Збіг обставин Власне, Андрій стає на шлях до пошуку "Ключа" або ключів🔐, оскільки в романі їх два. Перший - ключ до загадки дивної квартири, другий - до серця💘 коханої жінки Сани👩, з якою хлопець познайомився під час розслідування.
Детективна історія приводить героїв прямісінько в пастку підступних злодіїв. Як вийти з безвихідної ситуації Читайте в книзі😊😉.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар