середа, 3 червня 2020 р.

#КнигуХочешПочитати#
Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати
"Ворохтаріум" - книга📖, яка з'явилася на світ з розмов трьох добрих друзів, котрі в середині серпня 2⃣0⃣1⃣7⃣ року зібралися у Ворохті🌄 для того, щоб поговорити. Три дні неквапливих, відвертих і цікавих бесід, являють собою 3⃣ розділи цієї книги.
Що ж вони будуть обговорювати Звичайно усе, що стосується літератури😊, адже учасниками цієї бесіди є Юрій Андрухович👦 - поет, прозаїк, перекладач, есеїст; Олександр Бойченко👨 - літературний критик, публіцист, есеїст, перекладач; Орест Друль👱 - журналіст, публіцист, політолог, аналітик.
На двохсот сорока сторінках ви прочитаєте їх роздуми про те, як з'являються книги📚, як навчитися писати, не оминуть вони стороною критику і всілякі літературні премії🏆. Ви дізнаєтеся, що вони розуміють під хорошим текстом, що думають про поезію і прозу, їх роздуми про російську літературу і переклад Біблії🙏. І само собою, вони поговорять про життя😉.
Ця книга - дивовижна можливість заглянути за лаштунки літературного життя діячів мистецтва👍. Ви зможете стати її четвертим учасником,читаючи текст, і відчути, ніби сидите поруч з авторами. Сторінка за сторінкою, розмова за розмовою, тема за темою, ви поринете все далі в світ літератури😉.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар