четвер, 25 червня 2020 р.

Сьогодні жінкам постійно доводиться перебувати у стресових умовах, коли їхня кар’єра й сім’я — на різних шальках терезів😒. Якою ж має бути справжня рівність Відповіді на ці питання можна знайти у книзі📖 "Між двох вогнів" Анни-Марі Слотер – американської аналітикині📊 з питань зовнішньої політики, дослідниці сфери публічного права й міжнародних відносин.
Авторка досліджує, як потрібно змінити культуру трудових відносин, соціальну та державну політику, а також пояснює, чому питання балансу між роботою й особистим життям — болісна тема як для жінок, так і чоловіків👍.
Анна-Марі - працююча мама з двома дітками👭. І працювала вона в Держдепартаменті США. З часом перед нею постало питання, що обрати: роботу, яку вона любить чи родину та дітей Вона зробила вибір на користь родини👪. І в книзі описує свій досвід і досвід інших американок, що знаходяться в подібній ситуації - між двох вогнів🔥.
Авторка детально, майже як політик, аналізує чому жінки не можуть "мати все"😕. Чому досі в суспільстві існує стереотип, що лише жінки можуть добре виховувати дітей та робити хатню роботу Чому роботу по дому оцінюють і цінують на рівні з роботою прибиральниць
В книзі📖 також зачіпається питання гендерної рівності👦👧, питання права на усиновлення та виховання батьками в одностатевих парах. А також звучать відповіді, які допоможуть жінкам дійсно мати все – робити кар’єру і залишатися лагідними матусями😉.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар