четвер, 25 червня 2020 р.

Книга📖 "Теплі історії з корицею" – квиток до справжнього щастя, що пронизує тебе з голови до п’ят, як тільки ти відкриєш першу сторінку цієї чарівної повісті.
Письменниця Юлія Смаль пропонує насолодитися справжньою сімейною гармонією разом з головною героїнею👧, яка кожного дня радує своїх близьких приготовленими ароматними стравами🍰 та обожнює придумувати красиві історії про кохання, вкладаючи в них свої мрії.
Цю книгу📖 можна було б назвати утопічною, але вона змушує замислитися над тим, що в щасті немає нічого складного👉 – воно будується на щирості, взаєморозумінні та прагненні робити своє життя святом завдяки різноманітним традиціям.
Повість "Теплі історії з корицею" схожа на строкате полотно, зіткане з різнокольорових клаптиків тканини😊. Ці клаптики являють собою окремі історії, які вигадує фантазія головної героїні😉. Деякі з них взяті з життя, інші продиктовані романтичними мріями.
Ця оригінальна історія не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів – емоційна складова тут поєднана з вишуканими кулінарними нотками. У книзі кориця виступає символом затишку та домашньої випічки🍩, тому можна "відчути" її присмак на кожній сторінці, смакуючи з персонажами домашню випічку з кавою або запечені яблука.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар