середа, 17 червня 2020 р.

Чи вірити у казки, коли надворі ХХІ століття Коли ти розлучена? Коли сама із двома дітьми? Коли "зашиваєшся" на роботі? Коли залякує колишній чоловік і на додачу до всього вляпалась у кримінальну історію Звичайно, ніА що натомість? Натомість не зраджувати своїм принципам, йти вперед попри труднощі і проблеми, вірити у себе, сміятись над собою, допомагати іншим👍. Саме так і намагається робити Леся - головна героїня роману чернівецької письменниці Анни Тарнави.
Книга📖 "Дванадцять місяців" – це звичайна життєва історія середньостатистичної жінки👩 з усіма турботами, які знайомі більшості з нас – побутовими дрібницями та вихованням дітей👶, робочими буднями, що викрадають вільні моменти життя, сварками і конфліктами, їхніми наслідками.
Роман розгортає перед нами рік, взятий з життя Лесі, з усіма злетами і падіннями, маленькими перемогами і розчаруваннями. Кожен прожитий день змінює жінку, додаючи їй рішучості, мудрості й досвіду, змушуючи здійснювати роботу над помилками та прислухатися до свого серця👏.
Харизматичний образ головної героїні та її нелегка доля у динамічній і захоплюючій книзі📖 "Дванадцять місяців" не залишать байдужими, навчать моральній стійкості, відчайдушному виклику труднощам👊, вмінню посміхатися та йти вперед навіть якщо все навколо руйнується😉.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар