четвер, 25 червня 2020 р.

Про небезпеку соціальних мереж💻 і вічну проблему непорозумінь між поколіннями у своєму дебютному, соціальному детективі "Тенета" розповідає молодий кременецький письменник Віктор Янкевич. Книгу📖 написано на основі реальних подій.
У цьому метушливому, багатоликому, перенасиченому подіями світі🌍 людина мала б прагнути усамітнення, а вона страждає від... самоти😞. Нікому не хочеться занурюватися в чиїсь проблеми, ніхто не візьме на себе й краплинки чийогось болю. Як було б добре, аби з одного боку — ніхто нікого ні за яких умов "не діставав, не ліз повчаннями в душу"👍. З другого — ніхто не вибивався б із чітко зорганізованої шеренги "правильних" людей. А "неправильні" чомусь хочуть померти😔. Тобто, відчайдушно прагнуть, аби їх почули чи бодай помітили, й шукають спасіння в інтернеті...😟 А там раптом з’являється подруга. Всерозуміюча. Вірна до останку...
У книзі📖 дві сюжетні лінії, що розповідають, як основні дійові особи вирішують згадані проблеми. Одна героїня👩, умовно, це Іра із Тернополя. На її прикладі можна прослідкувати те, до чого може призвести байдужість близьких і знайомих, коли виникають проблеми молодої людини. Друга героїня👧 – це реальна київська журналістка Рая, яка не залишилась осторонь проблеми, збирала матеріали про інтернет-негідників👍.
Автор рекомендує прочитати книгу "Тенета" молоді від 1⃣7⃣-1⃣8⃣ років та дорослим, бо ж у кожного є діти чи внуки.
Цей детектив, начебто, не для слабкодухих, але саме їх може порятувати.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар