субота, 25 квітня 2020 р.

#КнигуХочешПочитати?Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати#
Любов💘. Історія. Злочин🚫. Ось три кити, на яких тримається література. І всі ці кити присутні у новому романі Братів Капранових «Справа Сивого».
Братів двоє - письменник один😉, який живе під Києвом і уже 15 років пропонує читачам свої книжки.
Отже, про "Справу Сивого":
У Дніпропетровську діє підпільна антиурядова організація🔗. Молодому слідчому доручають зайнятися головним підозрюваним 👤— старим заколотником з великим стажем протизаконної діяльності. Він береться до справи і…
Здавалося б, класичний детектив🎭. Але уявіть собі, що молодий слідчий💼 — працівник ГПУ, а головний заколотник👣— видатний історик та археолог Дмитро Яворницький. І зразу все стає догори дриґом. Хто з них насправді є злочинцем Саме тому автор визначає жанр свого твору як «антидетектив» і не просто, а «історичний, романтичний антидетектив»😎. Романтичний 💓— бо головними силовими лініями сюжету є кохання та старовинні міфи. А історичний — бо за цікавою та заплутаною інтригою можна побачити широку панораму історії степової України, Катеринослава-Дніпра, а також величну постать Дмитра Івановича Яворницького.
Ну і, звісно, книжка📖 базується на реальних подіях, так що шалене кохання, батькове прокляття, нерівний шлюб, закляті скарби — усе це не вигадка💯, а стара правда, підтверджена документами.
Проводьте свій вільний час з книгою


Немає коментарів:

Дописати коментар