середа, 29 квітня 2020 р.

#КнигуХочешПочитати?Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати#
Пригадуєте, коли я розповідала про книгу Оксани Кузів "Назови мене своєю", згадувала про ще одне творіння📘 авторки, яке прочитала за один вечір? Так от, знайомтесь - це роман "ЩЕмить"💘.
Назву твору кожен тракує по-своєму👉: "ще мить", тобто хвилина - і щось має відбутися або ж "щемить" як факт чогось болючого😓, того, що відгукується переживанням душі.
Саме завдяки цій інтригуючій назві виникло шалене бажання вже і негайно прочитати книгу😎.
Основою роману прикарпатської письменниці стала нестандартна історія двох закоханих💑, чиста і світла, яку їй розповів знайомий лікар.
Книгу Кузів написала в надзвичайно короткі терміни - з 1⃣0⃣ травня по 6⃣ червня. Що цікаво, з самого початку вона знала, як закінчить свій роман😉.
У творі порушена проблема двостатевих людей, і їхнє перебування у соціумі, який зазвичай робить вигляд, що таких людей просто не існує, і які так і залишаються неприйнятими.
Героїня роману 👩(начебто здорова дівчина) має неабияку аномалію розвитку. Мова йде про гермафродитизм - генетичне захворювання, про яке не бажають ні говорити🙊, ні бачити🙈, ні чути🙉.
Такі люди не стояли перед вибором, лише перед фактом - ти не такий, як інші😒. Але... Як каже Оксана Кузів: "Кожен, хто прийшов у цей світ, має право на Любов"💖. І ця книга доводить нам, що так воно і є😉.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар