середа, 29 квітня 2020 р.

Інформація про методичне та інформаційне
забезпечення діяльності бібліотек
Ходорівської ОТГ в умовах карантину
Карантин змінив не тільки учбовий процес в школах, а й вніс зміни в план роботи КЗ «Ходорівська міська публічна бібліотека». Основним завданням нашої бібліотеки, як і будь-якої іншої, є інформаційна підтримка наших користувачів. Ми не можемо сидіти склавши руки в очікуванні своїх читачів, тому працівники КЗ «Ходорівська міська публічна бібліотека» продовжують свою діяльність в онлайн та телефонному режимі: ведуть цікаві рубрики для різних категорій користувачів, виконують бібліографічні письмові та відео довідки, розповідають про ювілейні та знаменні дати за допомогою Інтернет-сервісів «Facebook», «Messenger», «Viber». Працівники бібліотеки наповнюють блог та сторінку бібліотеки в соцмережах корисною для відвідувачів інформацією.
Звичайно, в умовах карантину ми не можемо видавати книжки із нашого паперового фонду, але ми пропонуємо доступ до інформації онлайн на наших сторінках в соцмережах. Тому намагаємося швидко переналаштуватися зі звичайних методів роботи на дистанційні та бути з користувачами в постійному контакті.
А ще карантин – це час для самоосвіти, вивчення досвіду роботи інших бібліотек, ознайомлення з різними платформами для проведення онлайн-конференцій, виробничих нарад та багато іншого.
Надалі будемо оновлювати нашу сторінку у Facebook новими рубриками та цікавою інформацією з метою популяризації КНИГИ ТА ЧИТАННЯ.
Чекаємо «ЖИВИХ ЗУСТРІЧЕЙ», адже сьогодні як ніколи ми усвідомили всю цінність живого спілкування!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар