субота, 25 квітня 2020 р.

#КнигуХочешПочитати?Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати#
Сьогодні розповім вам про трьох жінок👩👩👩, життя яких неймовірним чином перетинається. Їхні історії розгораються на різних континентах🌍: від Нью-Йорка до Парижа, Німеччини та Польщі.
Ті, хто любить читати історичну художню літературу, мають полюбити💖 книгу "Бузкові дівчата" американської письменниці Марти Холл Келлі.
Протягом 1⃣0⃣ тижнів роман залишався у списку бестселерів Publishers Weekly, увійшов у список кращих книжок 2⃣0⃣1⃣6⃣ року, а журнал ELLE нагородив відзнакою "Читацький приз-2016".
Ця захоплива книга📖 про подолання мирними людьми тих випробувань, з якими їх зіштовхнула війна.
Усього три історії🎭. Кароліни і її серця, розтрощеного на друзки💔. Касі і її серця, загартованого пекельним болем нелюдських випробувань💓. Герти і її серця, розшматованого гордістю і невмінням відділити правду від кривди💕.
💟Кароліна любить Поля, і це допомагає їй вижити.
💟Кася любить жити, і це допомагає їй вижити.
💟Герта любить себе, і це допомагає їй вижити.
"Бузкові дівчата"- це трагедія😓 Другої світової війни, переплавлена у жіночих серцях на історії любові💗. Історії настільки проникливі, відважні й моторошні своєю правдивістю, що вам шалено хотітиметься уже з перших рядків роману аби все було добре👍. І все насправді буде добре, але зовсім не так, як би вам того хотілося...
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар