субота, 25 квітня 2020 р.

#КнигуХочешПочитати?Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати#
Наймудрішою є література, що демонструє те, що ми бачимо щодня – без зайвого пафосу або перебільшення, зі знайомими обличчями🙎, які ми бачимо серед наших сусідів або друзів…
Такою ж реалістичною є книга📖 «Зваба» львівської письменниці Надії Ковалик. Вона являє собою збірку📘 кількох оповідань, герої🎭 яких просто затягують читача до своїх проблем, почуттів, емоцій, дилем.
Збірник вміщує твори різних жанрів – від філософських міркувань та сімейних драм до легких гуморесок та кумедних побутових історій, що можуть трапитися з кожним😊. Разом з персонажами👥 оповідань читач завітає до офісів мегаполісів🏢 і затишних сільських домівок🏡, стане свідком серйозних сварок та розв’язання сімейних конфліктів…
Серед персонажів немає супергероїв💪, виключно позитивних чи негативних образів. Кожен, кого ви зустрінете у збірнику «Зваба», має свої сильні👍 і слабкі👎 сторони, життєві пріоритети та уявлення про мораль.
На сторінках своєї книги📖 Надія Ковалик доводить: наше суспільство дуже різноманітне, і кожна окрема людина👤 в ньому має унікальну цінність🌷, вміщуючи в собі весь світ. Усі мріють про своє щастя і сімейне вогнище, про вірних друзів та затишок серед близьких людей.
Кожен візьме з цих невеличких історій щось своє😉 – розкриття справжньої суті кохання, перевірку відданості своїх друзів, інший бік престижної роботи, розкриття секретів сімейної гармонії.
Проводьте свій вільний час з книгою


Немає коментарів:

Дописати коментар