четвер, 16 квітня 2020 р.



#КнигуХочешПочитати?Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати#
Сьогоднішня книга, друзі, одна з моїх найулюбленіших😍. Радості не було меж, коли я побачила її у нашій бібліотеці🏫, адже давно мала на меті прочитати про тих "закоханих у книжки"😉.
Мало кому відомо про Аньєс Мартен-Люган - відому французьку письменницю, яка працює у жанрі популярних любовних романів. Та про її книгу "Закохані💑 в книжки📖 не сплять на самоті" ви точно мали б чути👂. Вона користується неабиякою популярністю👍, як і всі твори авторки.
Аньєс Мартен-Люган насамперед захоплює складними характерами персонажів👥 і точними психологічними замальовками. Головні герої її творів - звичайні французи, які проходять👣 через складні життєві обставини.
"Закохані в книжки не сплять на самоті"- це продовження історії жінки👧, яка, вративши коханого чоловіка і маленьку доньку💔😓, щосили намагається віднайти сенс існування й повернутися до повноцінного життя. Зрештою, попри сумніви, вагання і невпевненість головній героїні вдається розпізнати свою істинну долю й ступити їй назустріч.
І хай вас не лякає слово "продовження"😊, адже на початку твору ви коротко ознайомитесь з подіями попередьої книги. "Закохані в книжки не сплять на самоті" можна читати як окрему історію, яка такою і є, бо це новий етап життя головної героїні💗.
Проводьте свій вільний час з книгою

Немає коментарів:

Дописати коментар