четвер, 16 квітня 2020 р.



#КнигуХочешПочитати?Не забудь після карантину у КЗ"Ходорівська міська публічна бібліотека" завітати#
Сьогодні велике свято, тому я хочу попросити, щоб усі нагадали собі про такі слова, як любов, добро🌷, милосердя💐. Давайте згадаємо, для чого ми прийшли в цей світ🌐, який створив Господь🙏; для чого Бог і нас "впустив" на цю Землю...🌍 100% не для того, щоб ми грішили і "випромінювали" зло, а для того, щоб ми жили за Божими😇 законами, були вдячні за кожен прожитий день і творили добро💞.
Хочете щось почитати на таку тематику? У КЗ "Ходорівська міська публічна бібліотека" є така книга. Називається "Про гріхи та чесноти" Любомира Гузара - духовного лідера українців, колишнього очільника Української Греко-католицької церкви.
Книга допоможе краще зрозуміти суть того, що ми спрощено називаємо добром і злом, і ті риси, у яких ці одвічні поняття проявляються у людських вчинках та помислах💭. У ній мудрець описує людські риси характеру простою мовою, з іронією та гумором, опираючись на власний досвід. Автор у легкій і доступній манері вказує, як позбутися вад, а також як розвинути в собі те краще💖, дароване нам Богом🙏, що є в кожному з нас👤.
Передмову до книги, яку видали 4⃣-ма мовами (українською, англійською, французькою і російською) написав Мустафа Джемілєв. Любомиру Гузару так і не судилося її побачити, бо надрукували книгу вже після його смерті.
Блаженніший Святослав😇 на презентації другого(доповненого) видання книжки 2⃣1⃣вересня 2⃣0⃣1⃣9⃣ року наголосив: "Блаженніший Любомир😇 був кобзарем нашого часу. Він, фактично, залишив нам підвалини нової цивілізації - цивілізації Любомира - любові та миру"🌞.
Цитати Любомира Гузара вражають своєю простотою та зрозумілістю, але водночас змушують задуматися над такими, на перший погляд, простими речами, про які ми майже забули...😔Інтернет ними "кишить", тому можете знайти і переконатись у цьому самі😊.
"Ніхто не змушений робити зла. Ми завжди можемо навіть у найгірших обставинах робити добро"
Любомир Гузар
Проводьте свій вільний час з книгою
Світлина від Світлани Канарської.

Немає коментарів:

Дописати коментар